Kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis

Ieder kind, wat de beperking ook is, wil leren. Bij een in zijn ontwikkeling belemmerd kind gaat het erom zijn of haar karakteristieke eigenschappen te ontdekken.

Ieder kind, wat de beperking ook is, wil leren. Bij een in zijn ontwikkeling belemmerd kind gaat het erom zijn of haar karakteristieke eigenschappen te ontdekken.

Locaties

Lievegoed biedt behandeling en begeleiding aan kind en jeugdigen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Lees meer over ons aanbod op de verschillende locaties:

 

Wonen en logeren voor kinderen en jeugdigen

Maricella | moeder van Cilensio Maria

“De werkwijze van Lievegoed, liefdevolle medewerkers en goede ondersteuning aan de kinderen, zorgt ervoor dat mijn zoon met plezier naar de dagopvang gaat.”

Annemieke | moeder van Joris, 21 jaar

“Joris gaat al jaren elke dag met plezier naar de Joriskring. De begleidsters zijn echt top en maken van elke dag een feestje!”

Harold & Karin | ouders van Luna

“De oprechte betrokkenheid van de begeleiders bij onze dochter Luna is hartverwarnemd!”

Kitty Nusteling | Stichting Beschermde Wieg

“Olivier stapt al vele jaren iedere ochtend heel blij in de bus naar Helias. Hij is er zo gelukkig en wordt écht gezien door de liefdevolle en betrokken begeleiders. Zo mooi ook wat Olivier op veel vlakken mag leren.”

Bianca | moeder van Lina

“Sara komt vanuit de Joriskring bij ons thuis voor onze dochter Lina. Als Sara vanuit de Joriskring bij ons thuis komt straalt onze dochter Lina. Ze geniet en leert tegelijk.”

Susanne | moeder van Aletta

“Wij zijn blij dat onze dochter de ruimte krijgt om op haar eigen manier te ontwikkelen. Met begeleiding van lieve en betrokken medewerkers en met materialen passend bij haar niveau.”