Home K Locaties K Lievegoed KDC Marjatta

Welkom bij Lievegoed KDC Marjatta

Kom je bij ons leren
en spelen?

Kinderdagcentrum voor gespecialiseerde begeleiding, dagopvang, ondersteuning thuis of op school en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis.

Ben je voor jouw kind op zoek naar een warme, huiselijke omgeving waar in kleine groepen aandacht is voor de kwaliteiten en talenten van ieder kind? Kom dan eens kijken bij ons kinderdagcentrum Lievegoed Marjatta in Den Haag. Jullie zijn van harte welkom!

Kom gerust een kijkje nemen bij de activiteiten op onze bijzondere locatie in Den Haag

Aan de rand van het centrum van Den Haag vind je kinderdagcentrum Marjatta. Bij binnenkomst ervaar je de knusse en warme sfeer. Mooie lichte leslokalen en een gemeenschappelijke aula voor al onze activiteiten. De groepen zijn naar leeftijd ingedeeld en elke groep heeft een eigen programma, aangepast aan de leeftijd, mogelijkheden en ervaringswereld van de kinderen.

Mocht je thuis of op school ondersteuning nodig hebben voor je kind dan kun je ook bij ons terecht, kijk eens bij Lievegoed Proteus.

Voor wie

Lievegoed is er voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd 0 tot 23 jaar met:

  • een matig of ernstig verstandelijke beperking plus eventuele bijkomende problematiek, zoals een lichamelijke beperking of psychiatrische problematiek, bv. autisme, ADD of ADHD;
  • kinderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB);
  • kinderen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en een ontwikkelingsachterstand.

Voor meer informatie over onze visie en werkwijze over onze zorg aan kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking, lees hier meer.

Kijk ook eens bij

Mocht je thuis of op school ondersteuning nodig hebben voor je kind dan kun je ook bij ons terecht, kijk eens bij Lievegoed Proteus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed KDC Marjatta
Servaas van Rooyenhof 19
2515 XV Den Haag