Over Lievegoed

Onze missie

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding

Lees meer over onze missie

Onze visie

Samen nieuwe invulling geven aan antroposofische zorg; de weg naar het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid.

Lees meer over onze visie

Onze kwaliteit

Wij beloven onze cliënten de beste begeleiding en behandeling vanuit de volgende uitgangspunten: individuele ontwikkeling; eigen groeimogelijkheden; versterken van het gezonde; heel de mens; de eigenheid van ieder mens.

Lees meer over Lievegoed

Onze geschiedenis

Lievegoed is ontstaan uit een aantal fusies tussen psychiatrische locaties, verslavingszorg en zorg voor mensen met een verstandelijk beperking. Dit maakt dat wij de kennis en ervaring hebben om zorg te bieden voor mensen met een combinatie van hulpvragen.

Lees meer over onze geschiedenis

Privacybeleid

Wij beschouwen en behandelen alle medewerker en patiënt informatie als privacygevoelig. Verwerking van privacygevoelige informatie is bij ons aan strikte regels en procedures gebonden. Deze regels zijn van toepassing op alle persoonsgegevens die we in huis hebben, verzamelen of opslaan, zelfs als we er niet naar kijken

Lees meer over privacy beleid

Contact

Hoofdkantoor

Bezoekadres
Prof. Bronkhorstlaan 24
3723 MB Bilthoven
Berg & Bosch terrein, parkeerplaats P5, gebouw 44

(030) 2255555
info@lievegoed.nl

Postadres
Postbus 627
3720 AP Bilthoven

Pers

Journalisten kunnen bij vragen contact opnemen met onze woordvoerder en bestuurssecretaris Mariska Reudink, tel. (030) 2255555, e-mail communicatie@lievegoed.nl.

Onze mensen

Lievegoed is een bijzondere zorginstelling. Niemand werkt hier toevallig. Werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je. Ook voor onze medewerkers geldt "je bent meer dan je denkt".

Lees meer over onze mensen

Vriendenstichting Lievegoed

Vriendenstichting Lievegoed ondersteunt initiatieven die de antroposofische zorg van Lievegoed versterken. Word ook donateur.

Meer weten?