Home K Locaties K Lievegoed KDC Joriskring

Welkom bij Lievegoed de Joriskring

Kom je bij ons leren
en spelen?

Kinderdagcentrum voor gespecialiseerde begeleiding, dagopvang, ondersteuning thuis of op school, wonen of logeren en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis.

Ben je voor jouw kind op zoek naar een warme, huiselijke omgeving waar in kleine groepen aandacht is voor de kwaliteiten en talenten van ieder kind? Kom dan eens kijken op onze locatie in Amsterdam Lievegoed de Joriskring. Jullie zijn van harte welkom!

De locatie waar de Joriskring is gevestigd heet De Klencke en ligt in Amsterdam-Zuid. Het is een ruim gebouw met mooie, lichte leslokalen, een grote gemeenschappelijke aula voor al onze gezamenlijke activiteiten en een fijne buitenruimte waar de kinderen en jeugdigen heerlijk kunnen spelen. Alle kinderen die bij ons wonen of logeren hebben naast een knusse woonkamer een eigen kamer met sanitair.

Kom gerust een kijkje nemen bij de activiteiten op deze bijzondere locatie in Amsterdam.

Voor wie

Lievegoed is er voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd 0 tot 23 jaar met:

  • een matig of ernstig verstandelijke beperking plus eventuele bijkomende problematiek, zoals een lichamelijke beperking of psychiatrische problematiek, bv. autisme, ADD of ADHD;
  • kinderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB);
  • kinderen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en een ontwikkelingsachterstand.

Voor meer informatie over onze visie en werkwijze over onze zorg aan kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking, lees hier meer.

Kijk ook eens bij

Mocht je thuis of op school ondersteuning nodig hebben voor je kind dan kun je ook bij ons terecht, kijk eens bij Lievegoed Proteus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed de Joriskring
De Klencke 109
1083 HH Amsterdam