Home K Locaties K Lievegoed Nieuw Rijsenburg

Welkom bij Lievegoed Nieuw Rijsenburg

Kom je bij ons wonen en werken op onze prachtige boerderij?

Bij Lievegoed Nieuw Rijsenburg woon en werk je in een hechte gemeenschap.

Rust, natuur, werken op het land of op de boerderij, dat vind je bij Lievegoed Nieuw Rijsenburg. Een zorgboerderij met een rijke antroposofische traditie. Door het verzorgen van verschillende dieren, het telen van eigen groenten en al het andere werk buiten maak je de afwisseling van jaargetijden van dichtbij mee. Er is op Nieuw Rijsenburg altijd wat te doen, zoals het schoonhouden van de boerderij, het voorbereiden van de maaltijden en het zetten van koffie en thee. Ook besteden we tijd aan de verschillende ambachten waar je vooral creatief bezig kunt zijn.

Je kunt bij ons op de boerderij wonen en werken of alleen dagbesteding bij ons volgen. Op Nieuw Rijsenburg wonen 20 bewoners in twee woonhuizen met 24-uurs begeleiding. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer met douche en toilet. In een vertrouwde en harmonieuze omgeving leer je hier je eigen zelfstandigheid vergroten en eigen keuzes maken.

Kom gerust een kijkje nemen op deze prachtige locatie in Driebergen, je bent van harte welkom!

Voor wie

Lievegoed Nieuw Rijsenburg is er voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met psychische of psychiatrische problematiek en/of een vorm van autisme.

Voor meer informatie over onze visie en werkwijze voor wonen, werken en behandeling, lees hier verder.

Kijk ook eens bij

In Driebergen kun je ook wonen en werken op de volgende locaties Lievegoed Salvia Wonen, Lievegoed Wonen de wijk of in de werkplaatsen van Lievegoed Magenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed Nieuw Rijsenburg
Langbroekerdijk 2
3972 ND Driebergen-Rijsenburg