Home K Locaties K Lievegoed de Wederkerigheid

Welkom bij Lievegoed de Wederkerigheid

Kom je bij ons wonen en werken op ons prachtige landgoed?

Lievegoed de Wederkerigheid in Driebergen-Rijsenburg is een hechte gemeenschap gevestigd op Landgoed De Reehorst, direct grenzend aan het station Driebergen-Zeist. 

Lievegoed de Wederkerigheid is een woon- en werkgemeenschap voor volwassenen met een (tijdelijke) afstand tot de maatschappij en de arbeidsmarkt, die wordt veroorzaakt door een al dan niet tijdelijke (lichte) psychiatrische stoornis, (ex)verslavingsproblematiek en/of licht verstandelijke beperking.

Wij bieden een inspirerende woonomgeving en een activerend werkklimaat (werken en dagbesteding). Kom gerust een kijkje nemen op dit bijzondere landgoed in Driebergen-Rijsenburg, je bent van harte welkom!

Binnenkort starten wij op deze mooie locatie de nieuwbouw van 37 appartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Hou onze website en socials in de gaten voor de meest recente updates!

Voor wie

Lievegoed de Wederkerigheid is er voor mensen met een verstandelijke beperking als ook voor mensen met een ex-verslaving en/of een psychische kwetsbaarheid. Wonen en dagbesteding binnen een hechte gemeenschap op een bijzonder landgoed.

 

Kijk ook eens bij

Andere mogelijkheden voor wonen binnen Lievegoed zijn er op Lievegoed Beschermd Wonen Kockengen, de Kraal; Lievegoed de Hoge Born Wonen in Wageningen; Lievegoed de Pauw in Bilthoven en Lievegoed Wonen in de Wijk in Driebergen.

Daar waar je behandeling nodig hebt met betrekking tot jouw psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek, werken we samen met collega zorgaanbieders om je de juiste behandeling te kunnen bieden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed de Wederkerigheid
Hoofdstraat 22-24
3972 LA Driebergen-Rijsenburg