Home K Locaties K Lievegoed de Wederkerigheid

Welkom bij Lievegoed de Wederkerigheid

Kom je bij ons wonen en werken op ons prachtige landgoed?

Lievegoed de Wederkerigheid in Driebergen-Rijsenburg is een hechte gemeenschap gevestigd op Landgoed De Reehorst, direct grenzend aan het station Driebergen-Zeist. 

Lievegoed de Wederkerigheid is een woon- en werkgemeenschap voor volwassenen met een (tijdelijke) afstand tot de maatschappij en de arbeidsmarkt, die wordt veroorzaakt door een al dan niet tijdelijke (lichte) psychiatrische stoornis, (ex)verslavingsproblematiek en/of licht verstandelijke beperking.

Wij bieden een inspirerende woonomgeving en een activerend werkklimaat (werken en dagbesteding). Kom gerust een kijkje nemen op dit bijzondere landgoed in Driebergen-Rijsenburg, je bent van harte welkom!


Sinds 7 februari 2022 is stichting De Wederkerigheid ontbonden. Lievegoed heeft de cliënten en werkzaamheden overgenomen per 1 februari 2022. Cliënten die eerder in zorg waren bij De Wederkerigheid kunnen tot uiterlijk 1 september 2022 een verzoek indienen bij info@lievegoed.nl om hun dossier te vernietigen. Daarna zullen de dossiers door Lievegoed in bewaring worden genomen tot de wettelijke bewaartermijn eindigt.

Voor wie

Lievegoed de Wederkerigheid is er voor mensen met een verstandelijke beperking als ook voor mensen met een verslaving en/of een psychische kwetsbaarheid. Beschermd wonen en dagbesteding binnen een hechte gemeenschap op een bijzonder landgoed.

Voor meer informatie over onze visie en werkwijze voor wonen, werken en behandeling, klik hier. Heb je behandeling nodig voor je psychische kwetsbaarheid lees hier verder. Heb je hulp nodig bij je kwetsbaarheid door je verslaving lees hier verder.

Kijk ook eens bij

Andere mogelijkheden voor wonen binnen Lievegoed zijn er op Lievegoed Beschermd Wonen Kockengen, de Kraal; Lievegoed de Hoge Born Wonen in Wageningen; Lievegoed de Pauw in Bilthoven en Lievegoed Wonen in de Wijk in Driebergen.

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed de Wederkerigheid
Hoofdstraat 22-24
3972 LA Driebergen-Rijsenburg