Home K Locaties K Lievegoed Beschermd Wonen Kockengen, de Kraal

Welkom bij Lievegoed Beschermd Wonen Kockengen,
de Kraal

Kom je bij ons wonen en werken op onze prachtige locatie in het Groene Hart?

Beschermd wonen en dagbesteding binnen een hechte gemeenschap voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of verslaving.

In een landelijke setting bij Kockengen vind je Lievegoed de Kraal. Als je een verslaving of een combinatie met andere (psychiatrische) problemen hebt, kun je hier wonen. We bieden je een gestructureerd programma en werken met behandeling aan herstel van je verslaving of psychische problemen. Als je woont in onze woongemeenschap kies je voor abstinentie met als doel een alcohol- en drugsvrij leven.

Je hebt een eigen programma met zinvolle dagbesteding of werk op maat. Dat kan extern zijn maar ook op de locatie zelf. Bijvoorbeeld in de biologische moestuin, de bloementuin en de huishouding. Daarnaast zijn er ook altijd klussen te doen, zoals fietsen repareren en hout bewerken. Als je wilt, kun je ook aan de slag als vrijwilliger in de buurt. Daarnaast werk je mee met alles wat er moet gebeuren, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. In je vrije tijd kun je meedoen met sport- of bewegingsactiviteiten.

Er is een grote gemeenschappelijke huiskamer en keuken waar je met alle medebewoners en begeleiders op vaste momenten van de dag samenkomt. 

Kom gerust een kijkje nemen op deze bijzondere locatie in Kockengen. Je bent van harte welkom!

Voor wie

Lievegoed Beschermd Wonen Kockengen, de Kraal is er voor mensen met een langdurige psychiatrische problematiek eventueel in combinatie met verslaving, LVB of een vorm van autisme.

Kijk ook eens bij

Daar waar je behandeling nodig hebt met betrekking tot jouw psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek, werken we samen met collega zorgaanbieders om je de juiste behandeling te kunnen bieden.

Kijk ook eens bij: Lievegoed Beschermd Wonen Haarlem, Laan van Berlijn en Lievegoed Wonen in de Wijk in Driebergen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed de Kraal
Portengen 6
3628 EE Kockengen