Home K Locaties K Lievegoed de Pauw

Welkom bij Lievegoed de Pauw

We zien wie je bent!

Gespecialiseerde woon- en behandellocatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking en complexe bijkomende psychiatrische problematiek en/of verslaving.

Kleinschalig wonen in een rustige, groene omgeving in Bilthoven, dat is Lievegoed de Pauw. Als je naast een licht verstandelijke beperking ook te maken hebt met psychiatrische problematiek en/of een verslaving, kun je op Lievegoed de Pauw terecht voor gespecialiseerde woonbegeleiding (LVB+). Aanvullend hierop krijg je gespecialiseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden om je te ontwikkelen en je leefstijl aan te passen.

Of je nou bij ons komt wonen of komt voor de werkplaatsen in onze mooie tuin, onze keuken en ateliers of voor een behandeling voor je psychiatrische problematiek en/of verslaving, op Lievegoed de Pauw kun je leren je mentale gezondheid positief te beïnvloeden. Je kunt onderzoeken wat je nodig hebt om jouw wensen te verwezenlijken en wat je daarvoor zelf actief kunt ondernemen.

Kom gerust een kijkje nemen op deze bijzondere plek in Bilthoven, je bent van harte welkom!

Lievegoed de Pauw

St. Jansfeest viering op de Pauw

Voor wie

Je kunt op de Pauw in Bilthoven komen wonen als je te maken hebt met:

  • LVB+ (licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of verslavingsproblematiek)
  • ASS (Autisme Spectrum stoornissen), of een begeleidingsbehoefte aansluitend bij ASS
  • Psychiatrische problematieken en/of verslavingsproblematiek

Lees hier meer over onze visie en werkwijze voor wonen, werken en behandeling.

Kijk ook eens bij

Als je te maken hebt met psychische kwetsbaarheid of problemen met je verslaving dan kan een van onze behandelaren worden ingezet om jou te behandelen zodat je weer mee kan doen. Afhankelijk van jouw vraag en situatie kijken we wat het beste past: een poliklinische behandeling of een groepsbehandeling. Lees hier meer over Lievegoed GGZ Bilthoven de Biltse Born.

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed de Pauw
Prof. Bronkhorstlaan 24, gebouw 30
3723 MB Bilthoven