Wat nou geitenwollen sokken?!

Het is zover: onze nieuwe arbeidsmarktcampagne is live. Wat zijn wij trots op de prachtige nieuwe Werken-bij-Lievegoed website en social media content waarin ons verhaal op een aansprekende manier – en met een knipoog naar de heersende vooroordelen – wordt verteld en verbeeld.

Hilde Hooijman, bestuurder: “Elke dag draait het bij Lievegoed om het vinden van de juiste balans tussen liefde en lef. Onze antroposofische visie maakt ons een menselijke club, met aandacht voor elkaar. Daar is niks wolligs of vaags aan. Integendeel, het zijn juist mooie waarden die zorgen voor een positieve en fijne sfeer en bijna iedereen aanspreken, zeker in deze tijd. Binnen onze caring community is iedereen welkom en word je gezien, gewoon om wie je bent. Wij steken onze nek uit voor mensen met een complexe zorgvraag. Juist voor hen willen wij er zijn. Daarvoor hebben we lieve en dappere collega’s hard nodig!”

Ben jij of ken jij onze nieuwe collega? Neem een kijkje op www.werkenbijlievegoed.nl en volg ons via InstagramFacebook of Linkedin.

Lievegoed zoekt een bestuurder

Lievegoed zoekt een bestuurder

In de afgelopen jaren is er hard en met succes gewerkt aan het realiseren van een gezonde basis van zowel de zorgverlening als ook de bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuurder.

Lees meer