Home K Over Lievegoed K Kwaliteit

Over Lievegoed

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding. Dat is onze missie.

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding. Dat is onze missie.

Onze Kwaliteit

Kwaliteitsbeeld Lievegoed

In het kwaliteitsbeeld geeft Lievegoed jaarlijks een beeld van de kwaliteit van zorg en hoe we voortdurend werken aan verbetering daarvan. Kwaliteit uit zich niet alleen in grote meetbare dingen, maar is vaak merkbaar in kleine dingen; een klein gebaar, een kort oogcontact, een onverwacht moment. Vandaar ook de titel van ons rapport ‘Het grote weerspiegelt zich in het kleine’.

Klik op de afbeelding hieronder voor het volledige Lievegoed Kwaliteitsbeeld 2023-2024.

Kwaliteitsrapport 2021 (website)
Kwaliteitsrapport 2020 (pdf)
Kwaliteitsrapport 2019 (pdf)
Kwaliteitsrapport 2018 (pdf)

Kwaliteitsrapport 2022 Cliëntversie (pdf)
Kwaliteitsrapport 2020 Cliëntversie (pdf)
Kwaliteitsrapport 2019 Cliëntversie (pdf)
Kwaliteitsrapport 2018 Cliëntversie (pdf)

Wet zorg en dwang

Onvrijwillige zorg is zorg of begeleiding waarmee jij of je wettelijk vertegenwoordiger niet instemt, maar die toch noodzakelijk is om ernstig nadeel te voorkomen. Bijvoorbeeld als jouw veiligheid, die van de mensen met wie je woont of je begeleider of je spullen in gevaar is. Of als het gaat om verwaarlozing. Of als je niet goed voor jezelf kan zorgen.

Zorg is ook onvrijwillig als je wettelijk vertegenwoordiger heeft ingestemd, maar jij je er tegen verzet.

Heb je behoefte aan een luisterend oor of iemand die je ondersteunt in het gesprek met je begeleider hierover? Dan kun je terecht bij de cliëntvertrouwenspersoon. Op deze pagina zie je welke cliëntvertrouwenspersoon bij jouw locatie hoort en de rechtstreekse contactgegevens.

Lievegoed volgt de bestuurlijke afspraken Wet zorg en dwang.