Lievegoed kwaliteitsrapport 2021

Bilthoven, 1 juni 2022
Met trots presenteren wij het kwaliteitsrapport 2021. Dit jaar hebben we geen rapport op papier maar kiezen we voor een website. We maken gebruik van tekst, beeld en geluidsfragmenten. Door deze nieuwe aanpak nemen wij je mee naar onze locaties en laten we je zien waaraan gewerkt is en wat dat heeft opgeleverd.

 

Door deze nieuwe aanpak nemen wij je mee naar onze locaties en laten we je zien waaraan gewerkt is en wat dat heeft opgeleverd.

We willen iedereen hartelijk bedanken die aan het rapport heeft meegewerkt. We nodigen je van harte uit het Lievegoed kwaliteitsrapport 2021 via deze link te bekijken.

Veel kijk- en leesplezier!

Wat ik leerde over: Aandacht

Wat ik leerde over: Aandacht

Ymkje van der Haar is gedragsdeskundige diagnostiek bij Lievegoed. Als zij vertelt dat ze werkt met volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, is de reactie vaak: “wat goed van jou!” Terwijl het voor haar juist een groot geluk in haar leven is dat ze met hen mag werken. In deze blog deelt ze elke maand over de leermomenten in haar werk.

Lees meer
Waar schijnt de maan…?

Waar schijnt de maan…?

Twee april is het wereld autismedag. Op deze dag vertelt orthopedagoog diagnostiek bij Lievegoed Ymkje van der Haar over hoe zij in haar werk op zoek gaat naar waar de maan schijnt.

Lees meer