Eindelijk, de nieuwe website is er

Eindelijk is het zover. De website www.lievegoed.nl is helemaal vernieuwd. Met de nieuwe site introduceren we ook meteen de nieuwe huisstijl, nieuwe kleuren en nieuwe foto’s. In dit artikel nemen we u graag mee door alle vernieuwingen. We zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Met trots introduceren we de nieuwe website van Lievegoed. Een mooie, gebruiksvriendelijke website met voor alle bezoekers duidelijke en nuttige informatie aangevuld met prachtig beeldmateriaal. Op onze nieuwe ‘werken bij Lievegoed’ website kunnen potentiële medewerkers nu een nog beter beeld krijgen over hoe het is om te werken bij Lievegoed.

Beleving en sfeer

Veel van wat cliënten, naasten en medewerkers op onze locaties ervaren van de zorg die Lievegoed biedt, is niet meetbaar. Die is merkbaar en verschilt ook vaak per locatie. We wilden een site die aansluit bij de sfeer en beleving op locaties en van mensen die verbonden zijn bij Lievegoed. Dat hebben we vooral gedaan door heel veel foto’s te laten zien. Kijk maar eens op de locatiepagina’s. Elke locatiepagina heeft een zogenaamde ‘fotoslider’ die het verhaal van de locatie vertelt. Daarnaast willen we graag ons antroposofische profiel zichtbaar maken. Ook dat hebben we in de foto’s en teksten laten terugkomen.

Elke doelgroep zijn eigen ‘funnel’

Lievegoed biedt zorg aan zeer uiteenlopende doelgroepen. Van kinderen met een verstandelijke beperking tot volwassenen met een licht verstandelijke beperking en verslavingsproblematiek, tot volwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Al die doelgroepen hebben nu een eigen doelgroeppagina en een eigen kleur. De kleur is overal doorgevoerd bij alle pagina’s die met die doelgroep te maken hebben. Daarmee komen we tegemoet aan een wens van gebruikers dat ze alleen voor hen relevantie informatie zien.

Werken bij Lievegoed

Naast de website voor heel Lievegoed hebben we ook een speciale Werken bij Lievegoed website gemaakt. Potentiële medewerkers kunnen hier meer informatie vinden over hoe het is om te werken bij Lievegoed.

Wensen voor de toekomst

We zijn heel trots op het eindresultaat, maar we gaan wel door. De komende tijd gaan we hard aan de slag om de site nog meer te vullen met artikelen, films en foto’s die aansluiten bij de actualiteit.

Wat vind u ervan?

We nodigen u uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons uw ervaringen te delen. Dat kan per mail via communicatie@lievegoed.nl. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en u er net als wij enthousiast over wordt.

Wat ik leerde over…waarneming

Wat ik leerde over…waarneming

Als start van ons diagnostiekteam overleg, begeleidt mijn collega een waarnemingsoefening. We krijgen de uitnodiging om een pen te pakken en deze te beschrijven aan iemand die de pen niet kan waarnemen. Wat neem je binnen een minuut waar?

Lees meer