Steffie legt corona eenvoudig uit

“Welkom op mijn website. Ik ben Steffie en ik leg moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Bijvoorbeeld daten, DigiD, de OV-chipkaart en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger!” Zo leest de eerste alinea op de website van Steffie.

Wil je meer weten over corona maar dan op een makkelijke manier uitgelegd? Klik dan op deze link naar Steffie legt corona uit.

Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Bijvoorbeeld over corona maar ook over daten, DigiD, de OV-chipkaart en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger! Klik op deze link naar Steffie legt uit en je vindt van alles makkelijk uitgelegd.

Kijk ook eens op de website van digidagbesteding, daar vind je ook allerlei nuttige informatie en websites makkelijk uitgelegd. Klik op deze link naar digidagbesteding.nl.

Kwaliteitsrapport 2021

Kwaliteitsrapport 2021

Met trots presenteren wij het kwaliteitsrapport 2021. Dit jaar hebben we geen rapport op papier maar kiezen we voor een website. We maken gebruik van tekst, beeld en geluidsfragmenten. Door deze nieuwe aanpak nemen wij je mee naar onze locaties en laten we je zien waaraan gewerkt is en wat dat heeft opgeleverd.

Lees meer
Wat ik leerde over: Aandacht

Wat ik leerde over: Aandacht

Ymkje van der Haar is gedragsdeskundige diagnostiek bij Lievegoed. Als zij vertelt dat ze werkt met volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, is de reactie vaak: “wat goed van jou!” Terwijl het voor haar juist een groot geluk in haar leven is dat ze met hen mag werken. In deze blog deelt ze elke maand over de leermomenten in haar werk.

Lees meer