Nieuwe leden raad van toezicht Lievegoed

De raad van toezicht van Lievegoed verwelkomt vanaf januari 2024 drie nieuwe leden. Guus van Weelden, Karin Hubert en Manon van der Wal vormen vanaf dat moment samen met de zittende leden Joke van Leeuwen en Frits Barneveld Binkhuysen de raad van toezicht.

v.l.n.r.: Guus van Weelden, Joke van Leeuwen, Manon van der Wal, Frits Barneveld Binkhuysen, Karin Hubert.

Guus van Weelden is benoemd als voorzitter: “Bij Lievegoed wordt gewerkt met Liefde & Lef en dat merk je. Een waardengedreven organisatie met een stevig ambitie voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om hier samen met de andere leden van de raad van toezicht een bijdrage aan te leveren.”

Guus van Weelden is een ervaren bestuurder en toezichthouder in de zorg en de sociale zekerheid. Karin Hubert is registeraccountant en brengt haar ervaring op het gebied van Finance en diverse vormen van toezicht mee. Manon van der Wal is een ervaren senior HRM-manager en heeft uitgebreide kennis van HR-thema’s inclusief organisatie- en ontwikkelvraagstukken.

Tezamen met de kennis en ervaring van de zittende leden zijn hiermee de verschillende perspectieven goed vertegenwoordigd binnen de raad van toezicht.