Meet & Greet Lievegoed de Pauw, jij komt toch ook?

Je moet het maar durven. Alle zorgspecialismen onder één dak. Lievegoed doet het gewoon. Sterker nog, we steken onze nek uit. Bijvoorbeeld voor cliënten die vaak nergens anders terecht kunnen, zoals de LVB+ doelgroep. We doen niet wat het makkelijkste is of het meest logisch lijkt. We doen wat goed is. En geloven in de antroposofische waarden die onze organisatie zo krachtig maken.

Tikkie tegendraads? Ja, mooi toch? Wij stáán ergens voor. Jij werkt toch ook niet voor niks in de zorg? Kom op dan! Sta op voor je vak en kom bij een organisatie die niemand in de kou laat staan.

Zie je jezelf werken in een bosrijke omgeving in Bilthoven of op een mooie boerderij in Wageningen? Kom dan bij Lievegoed sfeer proeven. Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Vanzelfsprekend volledig coronaproof. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities.  

Enthousiast geworden? Dat snappen wij! We zien je graag op onze Meet & Greet op 12 of 13 januari 2022 van 15:00 tot 17:00 uur bij Lievegoed in Bilthoven, op de Biltse Born, Prof. Bronkhorstlaan 24. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255555 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl

Schrijf je hier in voor de Meet & Greet of kijk op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde over: Aandacht

Wat ik leerde over: Aandacht

Ymkje van der Haar is gedragsdeskundige diagnostiek bij Lievegoed. Als zij vertelt dat ze werkt met volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, is de reactie vaak: “wat goed van jou!” Terwijl het voor haar juist een groot geluk in haar leven is dat ze met hen mag werken. In deze blog deelt ze elke maand over de leermomenten in haar werk.

Lees meer
Waar schijnt de maan…?

Waar schijnt de maan…?

Twee april is het wereld autismedag. Op deze dag vertelt orthopedagoog diagnostiek bij Lievegoed Ymkje van der Haar over hoe zij in haar werk op zoek gaat naar waar de maan schijnt.

Lees meer
Corona updates

Corona updates

De actuele regels in verband met corona die gelden binnen locaties van Lievegoed zullen we telkens op deze vaste plek op onze website publiceren. Wij vragen u onze website regelmatig te bekijken, zodat u op de hoogte kunt blijven.

Lees meer