Meet & Greet Lievegoed de Pauw, jij komt toch ook?

Je moet het maar durven. Alle zorgspecialismen onder één dak. Lievegoed doet het gewoon. Sterker nog, we steken onze nek uit. Bijvoorbeeld voor cliënten die vaak nergens anders terecht kunnen, zoals de LVB+ doelgroep. We doen niet wat het makkelijkste is of het meest logisch lijkt. We doen wat goed is. En geloven in de antroposofische waarden die onze organisatie zo krachtig maken.

Tikkie tegendraads? Ja, mooi toch? Wij stáán ergens voor. Jij werkt toch ook niet voor niks in de zorg? Kom op dan! Sta op voor je vak en kom bij een organisatie die niemand in de kou laat staan.

Zie je jezelf werken in een bosrijke omgeving in Bilthoven of op een mooie boerderij in Wageningen? Kom dan bij Lievegoed sfeer proeven. Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Vanzelfsprekend volledig coronaproof. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities.  

Enthousiast geworden? Dat snappen wij! We zien je graag op onze Meet & Greet op 12 of 13 januari 2022 van 15:00 tot 17:00 uur bij Lievegoed in Bilthoven, op de Biltse Born, Prof. Bronkhorstlaan 24. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255555 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl

Schrijf je hier in voor de Meet & Greet of kijk op www.werkenbijlievegoed.nl.

Corona updates

Corona updates

Corona update 20 december 2021  Door de harde lockdown worden we weer met elkaar op de proef gesteld. De boosterprikken worden in samenwerking...

Lees meer
Aandacht voor medewerkers

Aandacht voor medewerkers

Lievegoed vindt het belangrijk om aandacht te hebben voor haar zorgmedewerkers. Het is belangrijk dat zij erkend en gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan.

Lees meer
Nieuwe website

Nieuwe website

Eindelijk is het zover. De website www.lievegoed.nl is helemaal vernieuwd. Met de nieuwe site introduceren we ook meteen de nieuwe huisstijl.

Lees meer