Meet & Greet Lievegoed de Pauw, jij komt toch ook?

Je moet het maar durven. Alle zorgspecialismen onder één dak. Lievegoed doet het gewoon. Sterker nog, we steken onze nek uit. Bijvoorbeeld voor cliënten die vaak nergens anders terecht kunnen, zoals de LVB+ doelgroep. We doen niet wat het makkelijkste is of het meest logisch lijkt. We doen wat goed is. En geloven in de antroposofische waarden die onze organisatie zo krachtig maken.

Tikkie tegendraads? Ja, mooi toch? Wij stáán ergens voor. Jij werkt toch ook niet voor niks in de zorg? Kom op dan! Sta op voor je vak en kom bij een organisatie die niemand in de kou laat staan.

Zie je jezelf werken in een bosrijke omgeving in Bilthoven of op een mooie boerderij in Wageningen? Kom dan bij Lievegoed sfeer proeven. Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Vanzelfsprekend volledig coronaproof. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities.  

Enthousiast geworden? Dat snappen wij! We zien je graag op onze Meet & Greet op 12 of 13 januari 2022 van 15:00 tot 17:00 uur bij Lievegoed in Bilthoven, op de Biltse Born, Prof. Bronkhorstlaan 24. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255555 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl

Schrijf je hier in voor de Meet & Greet of kijk op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde van…het Michaëlsfeest

Wat ik leerde van…het Michaëlsfeest

Jaren geleden, tijdens mijn hbo-stage, maakte ik in één van mijn eerste stageweken kennis met Sint Joris, de draak en aardsengel Michaël. En niet te vergeten: pompoenen. In die tijd lagen pompoenen nog niet op iedere groenteafdeling, toen was het nog zo’n geitenwollensokken vergeten groente. Tijdens het Michaëlsfeest at ik mijn eerste pompoensoep en heel veel pompoenen zouden daarna volgen.

Lees meer
Wat ik leerde over… vakantie

Wat ik leerde over… vakantie

Veel mensen kijken al weken uit naar hun vakantie. Ze zien zichzelf al helemaal in die hangmat liggen, terwijl ze nog achter hun bureau zitten. Of ze lopen in gedachten juist met een wc-rol onder de arm, als ze in de keuken hun dagelijkse kopje koffie zetten. In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, heb ik de vele gezichten van vakantie ontmoet.

Lees meer