Meet & Greet Lievegoed de Pauw, jij komt toch ook?

Je moet het maar durven. Alle zorgspecialismen onder één dak. Lievegoed doet het gewoon. Sterker nog, we steken onze nek uit. Bijvoorbeeld voor cliënten die vaak nergens anders terecht kunnen, zoals de LVB+ doelgroep. We doen niet wat het makkelijkste is of het meest logisch lijkt. We doen wat goed is. En geloven in de antroposofische waarden die onze organisatie zo krachtig maken.

Tikkie tegendraads? Ja, mooi toch? Wij stáán ergens voor. Jij werkt toch ook niet voor niks in de zorg? Kom op dan! Sta op voor je vak en kom bij een organisatie die niemand in de kou laat staan.

Zie je jezelf werken in een bosrijke omgeving in Bilthoven of op een mooie boerderij in Wageningen? Kom dan bij Lievegoed sfeer proeven. Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Vanzelfsprekend volledig coronaproof. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities.  

Enthousiast geworden? Dat snappen wij! We zien je graag op onze Meet & Greet op 12 of 13 januari 2022 van 15:00 tot 17:00 uur bij Lievegoed in Bilthoven, op de Biltse Born, Prof. Bronkhorstlaan 24. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255555 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl

Schrijf je hier in voor de Meet & Greet of kijk op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde over…advent

Wat ik leerde over…advent

Voor het eerst pak ik de kerststal uit die ik van mijn oma geërfd heb. Ik denk terug aan dat jaarlijkse magische moment in mijn jeugd, heel voorzichtig de porseleinen beeldjes uitpakken en neerzetten. De adventsperiode, het licht waar we in de duisternis op wachten en dat steeds sterker gaat schijnen.

Lees meer
Wat ik leerde over…Sinterklaas

Wat ik leerde over…Sinterklaas

Ik ben een aantal keren in het pietenpak gekropen op het KDC waar ik toen werkte. Voor mij minstens zo leuk als voor de kinderen. En ook handig dat ik de kinderen al ken, dat scheelt weer door schoorstenen zakken en over daken klauteren in de nacht.

Lees meer
Lievegoed in Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg

Lievegoed in Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg

Lievegoed staat in het Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg en daar zijn we trots op! Samen met elkaar kritisch naar jezelf als team kijken. Hoe kan de zorg die we bieden nog beter. De collega’s op onze locaties zijn afgelopen jaar enthousiast aan de slag gegaan met teamreflectie over ondewerpen die cliënten belangrijk vonden.

Lees meer