Aandacht voor medewerkers

Lievegoed vindt het belangrijk om aandacht te hebben voor haar zorgmedewerkers. Het is belangrijk dat zij erkend en gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan.

In het kader van “het niet alleen bij woorden laten”, hebben alle Lievegoed-collega’s onlangs een “Complimentos”* thuis ontvangen. En daarom neemt Lievegoed ook deel aan diverse activiteiten die bijdragen aan werkgeluk en vitaliteit, bijvoorbeeld door middel van de Sterk-in-je-werk week in samenwerking met meerdere regionale werkgeversorganisaties in de Zorg en Welzijn. Zodoende biedt Lievegoed haar medewerkers de gelegenheid om in de Sterk-in-je-werk week gratis deel te nemen aan workshops op het gebied van: Energie en werkgeluk, eigen talenten ontdekken en omgaan met veranderingen.

Ook steunt Lievegoed initiatieven van regionale werkgeversorganisaties die het vergemakkelijken om een carrière switch te verwezenlijken naar de zorg en welzijn. Wil jij weten hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan hier aan voor een gratis traject met een ervaren loopbaancoach in de zorg en welzijn.

Ga naar de Werken bij Lievegoed website als je meteen bij Lievegoed aan de slag wil gaan of meer te weten wil komen over wat Lievegoed jou te bieden heeft.

* Nieuwsgierig wat dit is? Volg Lievegoed op Instagram en kom hier meer over te weten.

Nieuwe website

Nieuwe website

Eindelijk is het zover. De website www.lievegoed.nl is helemaal vernieuwd. Met de nieuwe site introduceren we ook meteen de nieuwe huisstijl.

Lees meer
Iedereen hoort erbij!

Iedereen hoort erbij!

Kijken naar wat werkt, afgestemd op de persoonlijke situatie en investeren in een langurige ondersteuningsrelatie. Dat zijn een paar van de succesfactoren …

Lees meer