Home K Locaties K Lievegoed Beschermd Wonen Haarlem, Laan van Berlijn

Welkom bij Lievegoed Beschermd Wonen Haarlem,
Laan van Berlijn

Kom je wonen en werken in
onze hechte gemeenschap?

Beschermd wonen, begeleid wonen en dagbesteding binnen een hechte gemeenschap voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en/of verslaving.

Midden in stadsdeel Schalkwijk in Haarlem vind je Lievegoed Beschermd Wonen Haarlem, Laan van Berlijn. Als je een verslaving of een combinatie met andere (psychiatrische) problemen hebt kun je hier begeleid zelfstandig wonen in de wijk of beschermd wonen in onze flat aan de Laan van Berlijn. Je woont op jezelf in een eigen tweekamerappartement met een eigen voordeur, keuken, balkon en douche met toilet. Daarnaast kun je meedoen aan de activiteiten in de gemeenschappelijke ruimte, waar we op vaste momenten van de dag samenkomen om elkaar te ontmoeten.

Kom gerust een kijkje nemen op deze locatie in Haarlem aan de Laan van Berlijn.

Voor wie

Lievegoed Laan van Berlijn is er voor mensen met een langdurige psychiatrische problematiek eventueel in combinatie met verslaving, LVB of een vorm van autisme.

Heb je behandeling nodig voor je psychiatrische kwetsbaarheid, lees hier verder.  Heb je hulp nodig bij je kwetsbaarheid door je verslaving, lees hier verder.

Kijk ook eens bij

Overdag kun je aan de slag met zinvol werk dat bij jou past. Dat kan extern zijn maar ook op onze andere locatie Lievegoed de Borgstichting in Haarlem.

Daar waar je behandeling nodig hebt met betrekking tot jouw psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek, bieden wij ambulante GGZ op onze locatie Lievegoed GGZ Haarlem, de Borgstichting. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed Beschermd wonen Haarlem
Laan van Berlijn 145
2034 SG Haarlem