Lievegoed De Wederkerigheid en Circular Green

Rolien Wiersinga zet zich met haar bedrijf “Circular Green” in voor een gezonde werkomgeving met circulaire planten. Het is bekend dat planten op de werkvloer zorgen voor meer productiviteit, beter welzijn en meer geluksgevoel bij medewerkers met zich meebrengen. Helaas zijn wij planten gaan zien als wegwerpproducten, terwijl ze met de juiste zorg heel lang mee kunnen gaan en steeds mooier worden.

Circular Green heeft een nieuwe standaard gezet met circulaire planten. Rolien: “Met Circular Green wil ik dat wij ons gezonder voelen door een groene inspirerende werkomgeving. Met zo min mogelijk grondstoffen. Met planten die in waarde toenemen in plaats van afnemen. Dit kan door goed samen te werken. Door te weten wie wanneer wat nodig heeft.”

De duurzame planten van Circular Green leven lang vanwege de liefdevolle verzorging door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit de buurt. Bijvoorbeeld cliënten van Lievegoed De Wederkerigheid in Driebergen. Zij hergebruiken planten (en andere benodigdheden, zoals potten) en pamperen deze wanneer nodig. Zo zorgen ze dat de waarde van planten behouden blijft.

Bekijk hier het filmpje van Circular Green met onder andere onze collega Caroline Faber en cliënt Sandra van Lievegoed de Wederkerigheid.

Lievegoed zoekt een bestuurder

Lievegoed zoekt een bestuurder

In de afgelopen jaren is er hard en met succes gewerkt aan het realiseren van een gezonde basis van zowel de zorgverlening als ook de bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuurder.

Lees meer