Home K Locaties K Lievegoed de Beukenhof

Welkom bij Lievegoed de Beukenhof Wonen

Kom je bij ons wonen en werken op onze prachtige boerderij?

Een hechte gemeenschap waar je terecht kunt voor wonen, begeleid zelfstandig wonen, werk en dagbesteding.

Rust, natuur, werken op het land of op de boerderij, dat vind je bij Lievegoed de Beukenhof in Breda. Een zorgboerderij met een rijke antroposofische traditie. Door het verzorgen van verschillende dieren (ossen, schapen, kippen en varkens), het telen van eigen groenten en al het andere werk buiten maak je de afwisseling van jaargetijden van dichtbij mee. Er is op de Beukenhof altijd wat te doen, zoals het inmaken van groente en fruit, het schoonhouden van de boerderij, het voorbereiden van de maaltijden en het zetten van koffie en thee. Ook besteden we tijd aan de verschillende ambachten waar we vooral creatief bezig zijn.

Wil jij graag zelfstandig wonen, maar kun je daarbij nog wel wat hulp gebruiken? In de wijk Princenhage in Breda biedt Lievegoed verschillende woonvormen voor begeleid (zelfstandig) wonen. Samen met enkele huisgenoten huur je een woning van Lievegoed. Je kunt 24 uur per dag een beroep doen op een begeleider. Wij bieden ook begeleiding thuis aan mensen die zelfstandig wonen in Breda en omgeving.

Kom gerust een kijkje nemen op deze bijzondere boerderij in Breda, je bent van harte welkom!

Lievegoed Beukenhof

Voor wie

Lievegoed de Beukenhof is er voor mensen met een licht of matig verstandelijke beperking. Soms in combinatie met psychische of psychiatrische problemen, zoals een angststoornis of een vorm van autisme.

Voor meer informatie over onze visie en werkwijze voor wonen, werken en behandeling, lees hier verder.

Kijk ook eens bij

De andere locaties van Lievegoed zijn hier te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Lievegoed De Beukenhof
Vuchtschootseweg 41
4838 GJ Breda