Lievegoed Kobalt baanbegeleiding

Werk is onderdeel van een zinvol bestaan. Mensen met een verstandelijke beperking begeleiden we bij werk en dagbesteding binnen verschillende bedrijven. Ook geven we advies aan werkgevers.

Kobalt baanbegeleiding

Arnhemsebovenweg 285 b
3971 MH Driebergen

Aanmelden

Voor wie

Kobalt begeleidt bij werk vanuit een dagbestedingsindicatie binnen bedrijven.Dat doen we voornamelijk voor mensen met een licht verstandelijke beperking, soms gecombineerd met psychische problematiek en/of een vorm van autisme.

 

 

Hoe werken we

 

Meedoen in de samenleving

Bij Kobalt begeleiden we mensen naar  passend werk of dagbesteding binnen reguliere organisaties, zoals zorgcentra, fabrieken, dierenpensions en winkels. 

Samen met de cliënt stellen we een werkplan op, zodat het werk overzichtelijk wordt. Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van  praktische- en sociale vaardigheden die bij het werk van pas komen.

We regelen de inwerkperiode en begeleiding bij het werk. Ook hebben we regelmatig contact met de werkgever en zorgen dat vakantiedagen, vrije dagen en ziekmelding soepel verlopen.

Voor de werkgever

Kobalt bemiddelt tussen de werknemer en werkgever. We zorgen ervoor dat de talenten en mogelijkheden van de werknemer aantoonbaar zijn. We helpen bij het aanwijzen van een aanspreekpersoon en begeleider op de werkplek en coördineren eventuele veranderingen binnen de werkzaamheden.

 

Praktische informatie

Kantoor

Kobalt Baanbegeleiding
Arnhemsebovenweg 285 b
3971 MH Driebergen