Werken en leren

We hebben regelmatig BBL- en stageplekken op onze locaties. Ben jij op zoek naar een boeiende stageplek? Of wil je juist werken en leren? Kijk hier voor vacatures of stuur een open sollicitatie.

Er zijn 3 vacatures
Amsterdam
Stage
VMBO
Ben jij op zoek naar een stageplek in de Gehandicaptenzorg? Wil jij aan het werk met kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar met verstandelijke en/of lichamelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen? Kun jij zelfstandig werken en ben jij geïnteresseerd in het verhaal achter een cliënt? Kom dan ervaring opdoen bij de Joriskring, op het kinderdagcentrum of op één van onze woongroepen. Wij maken graag kennis met je!
Wageningen
Stage
HBO
Wil jij praktijkervaring opdoen als verpleegkundige op een prachtige behandelboerderij? Ben jij enthousiast, zelfstandig en altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de patiënt? Kom bij ons werkervaring opdoen in een uitdagende en inspirerende omgeving. Onze verpleegkundigen kijken in de verpleging naar de gehele mens en benadrukken en stimuleren de kwaliteiten van onze patiënten.
Rotterdam, Den Haag
Stage
MBO-2
Voor het cluster Kinder- en Jeugd GHZ zijn we op diverse locaties in de regio Rotterdam en Den Haag op zoek naar 2e of 3e jaar stagiaires MBO MMZ of PW(m/v).