Solliciteren bij Lievegoed

Om bij Lievegoed te kunnen werken, doorloop je eerst een selectietraject. Dit helpt ons te bepalen of jij past bij Lievegoed en of de functie bij jou past.

Je solliciteert
Na jouw sollicitatie via onze website, ontvang je per mail een bevestiging. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en als er sprake is van een match dan nodigen wij je zo snel mogelijk uit voor een gesprek. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie dan ontvang je een e-mail hierover. Als je niet bij de eerste selectie zit, dan kan het zijn dat we naderhand toch nog contact met jou opnemen als we mogelijkheden zien voor een andere vacature. Tip: staat de juiste vacature nu niet op onze website? Abonneer je dan op de job-alert, zodat je op de hoogte blijft van de voor jou interessante vacatures bij Lievegoed!

Voor inhoudelijke vragen over de werkzaamheden, functie en voorwaarden die in een vacature staan, kan je bellen met de contactpersoon genoemd in de vacature. Voor alle overige vragen kan je natuurlijk contact met ons opnemen door te mailen naar werkenbij@lievegoed.nl of bel met de HRM-administratie via telefoonnummer (030) 2255 500.

Elkaar ontmoeten
Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We vertellen je meer over Lievegoed en de zorg die wij bieden. Daarnaast gaan we inhoudelijk in op je CV en vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Wij willen weten of jij voor ons de passende (zorg)professional bent met passie voor het vak en ook of de functie past bij wat jij zoekt.

Een tweede gesprek en meeloopdag
Verloopt het eerste gesprek positief? Dan volgt er mogelijk een tweede gesprek in combinatie met een meeloopdag. Tijdens het meelopen krijg je een goed beeld van de inhoud van de functie, de cliënten, en het team waarin je komt werken. Voor managementfuncties kunnen assessments onderdeel zijn van het selectieproces.

Wederzijdse match
Vaak zijn de gesprekken en een meeloopdag genoeg om een goed beeld te krijgen. Is er sprake van een wederzijdse match dan hebben we een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Binnen Lievegoed werken we met twee cao’s: cao Gehandicaptenzorg en cao GGZ. Wij bieden je graag een passend salaris en arbeidsvoorwaarden op basis van jouw niveau, diploma en ervaring.

Betrouwbaar en integer
Voordat je bij Lievegoed in dienst zal treden worden er integriteitscontroles gedaan. Lievegoed controleert o.a. diploma’s en referenties, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het waarschuwingsregister van Zorg & Welzijn, op professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Als de screening negatief is dan zal de uitkomst hiervan aan jou worden teruggekoppeld. Als de screening positief is dan volgt de definitieve indienstreding.

Welkom bij Lievegoed
Heb je het contract getekend? Dan maak je tijdens je inwerkperiode als nieuwe medewerker van Lievegoed kennis met alle ins en outs van onze zorg en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals (bij)scholing over de antroposofie en voordelen bij het aanschaffen van een (elektrische-)fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement. En natuurlijk: Welkom!