Werken bij

Wil jij werken op één van onze bijzondere locaties? Kijk snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature? Een open sollictiatie sturen kan natuurlijk ook.

Open sollicitatie

Werken en leren

We hebben regelmatig BBL- en stageplekken op onze locaties. Ben jij op zoek naar een boeiende stageplek? Of wil je juist werken en leren? Kijk hier voor vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ga naar vacatures

Vrijwilligerswerk

Wil jij een handje helpen? Geef je nu op voor vrijwilligerswerk bij Lievegoed!

Ga naar vacatures

Vacatures

Lievegoed is een bijzondere zorginstelling. Niemand werkt hier toevallig. Werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je. Ook voor onze medewerkers geldt "je bent meer dan je denkt". Wil jij werken op één van onze bijzondere locaties? Kijk snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.

Ga naar vacatures

Solliciteren bij Lievegoed

Om bij Lievegoed te kunnen werken, doorloop je eerst een selectietraject. Dit helpt ons te bepalen of jij past bij Lievegoed en of de functie bij jou past

Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling en studie

Medewerkers krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen en kennis te laten groeien.

Lees meer

Onze mensen

Lievegoed is een bijzondere zorginstelling. Niemand werkt hier toevallig. Werken bij Lievegoed is een bewuste keuze, en dat merk je. Ook voor onze medewerkers geldt "je bent meer dan je denkt".

Lees meer over onze mensen