Walk & Talk Lievegoed Driebergen 31 maart en 1 april 2022

Bilthoven, 18 maar 2022
Op 31 maart en 1 april organiseren wij een Walk & Talk in Driebergen voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken bij één van onze prachtige locaties. We ontvangen je op onze kunstwerkplaats en vertellen je graag meer over alle locaties van Lievegoed in Driebergen, de verschillende doelgroepen, het werk en onze antroposofische werkwijze. Tijdens een wandeling nemen we je mee langs een aantal van deze locaties. Je krijgt de gelegenheid om daar de sfeer te proeven en ontmoet een aantal toekomstige collega´s en cliënten. We sluiten af met een kop soep en bespreken de mogelijkheden voor jou bij Lievegoed.

Zie je jezelf werken in een sfeervolle woonomgeving, een bosrijke omgeving, op een kunstwerkplaats of op een mooie boerderij in Driebergen? Kom kennis maken met Lievegoed en wandel met ons mee! Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities. Wij denken graag in mogelijkheden en iedereen is welkom!

Enthousiast geworden? Dat snappen wij!

We zien je graag op onze Walk & Talk op donderdag 31 maart of vrijdag 1 april. Wees welkom van 16:00 tot 18:30 uur bij Lievegoed in Driebergen op onze locatie Magenta, Arnhemsebovenweg 285 B. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255500 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl.

Schrijf je in per mail via werkenbij@lievegoed.nl of kijk voor meer informatie op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde over: Aandacht

Wat ik leerde over: Aandacht

Ymkje van der Haar is gedragsdeskundige diagnostiek bij Lievegoed. Als zij vertelt dat ze werkt met volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking, is de reactie vaak: “wat goed van jou!” Terwijl het voor haar juist een groot geluk in haar leven is dat ze met hen mag werken. In deze blog deelt ze elke maand over de leermomenten in haar werk.

Lees meer
Waar schijnt de maan…?

Waar schijnt de maan…?

Twee april is het wereld autismedag. Op deze dag vertelt orthopedagoog diagnostiek bij Lievegoed Ymkje van der Haar over hoe zij in haar werk op zoek gaat naar waar de maan schijnt.

Lees meer
Corona updates

Corona updates

De actuele regels in verband met corona die gelden binnen locaties van Lievegoed zullen we telkens op deze vaste plek op onze website publiceren. Wij vragen u onze website regelmatig te bekijken, zodat u op de hoogte kunt blijven.

Lees meer