Walk & Talk Lievegoed Driebergen 31 maart en 1 april 2022

Bilthoven, 18 maar 2022
Op 31 maart en 1 april organiseren wij een Walk & Talk in Driebergen voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken bij één van onze prachtige locaties. We ontvangen je op onze kunstwerkplaats en vertellen je graag meer over alle locaties van Lievegoed in Driebergen, de verschillende doelgroepen, het werk en onze antroposofische werkwijze. Tijdens een wandeling nemen we je mee langs een aantal van deze locaties. Je krijgt de gelegenheid om daar de sfeer te proeven en ontmoet een aantal toekomstige collega´s en cliënten. We sluiten af met een kop soep en bespreken de mogelijkheden voor jou bij Lievegoed.

Zie je jezelf werken in een sfeervolle woonomgeving, een bosrijke omgeving, op een kunstwerkplaats of op een mooie boerderij in Driebergen? Kom kennis maken met Lievegoed en wandel met ons mee! Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities. Wij denken graag in mogelijkheden en iedereen is welkom!

Enthousiast geworden? Dat snappen wij!

We zien je graag op onze Walk & Talk op donderdag 31 maart of vrijdag 1 april. Wees welkom van 16:00 tot 18:30 uur bij Lievegoed in Driebergen op onze locatie Magenta, Arnhemsebovenweg 285 B. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255500 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl.

Schrijf je in per mail via werkenbij@lievegoed.nl of kijk voor meer informatie op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde van…het Michaëlsfeest

Wat ik leerde van…het Michaëlsfeest

Jaren geleden, tijdens mijn hbo-stage, maakte ik in één van mijn eerste stageweken kennis met Sint Joris, de draak en aardsengel Michaël. En niet te vergeten: pompoenen. In die tijd lagen pompoenen nog niet op iedere groenteafdeling, toen was het nog zo’n geitenwollensokken vergeten groente. Tijdens het Michaëlsfeest at ik mijn eerste pompoensoep en heel veel pompoenen zouden daarna volgen.

Lees meer
Wat ik leerde over… vakantie

Wat ik leerde over… vakantie

Veel mensen kijken al weken uit naar hun vakantie. Ze zien zichzelf al helemaal in die hangmat liggen, terwijl ze nog achter hun bureau zitten. Of ze lopen in gedachten juist met een wc-rol onder de arm, als ze in de keuken hun dagelijkse kopje koffie zetten. In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, heb ik de vele gezichten van vakantie ontmoet.

Lees meer