Walk & Talk Lievegoed Driebergen 31 maart en 1 april 2022

Bilthoven, 18 maar 2022
Op 31 maart en 1 april organiseren wij een Walk & Talk in Driebergen voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken bij één van onze prachtige locaties. We ontvangen je op onze kunstwerkplaats en vertellen je graag meer over alle locaties van Lievegoed in Driebergen, de verschillende doelgroepen, het werk en onze antroposofische werkwijze. Tijdens een wandeling nemen we je mee langs een aantal van deze locaties. Je krijgt de gelegenheid om daar de sfeer te proeven en ontmoet een aantal toekomstige collega´s en cliënten. We sluiten af met een kop soep en bespreken de mogelijkheden voor jou bij Lievegoed.

Zie je jezelf werken in een sfeervolle woonomgeving, een bosrijke omgeving, op een kunstwerkplaats of op een mooie boerderij in Driebergen? Kom kennis maken met Lievegoed en wandel met ons mee! Ontmoet je toekomstige collega’s en stel al je vragen. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en meer te horen over jouw interesses, wensen en ambities. Wij denken graag in mogelijkheden en iedereen is welkom!

Enthousiast geworden? Dat snappen wij!

We zien je graag op onze Walk & Talk op donderdag 31 maart of vrijdag 1 april. Wees welkom van 16:00 tot 18:30 uur bij Lievegoed in Driebergen op onze locatie Magenta, Arnhemsebovenweg 285 B. Liever eerst meer weten? Bel ons via (030) 2255500 of mail naar werkenbij@lievegoed.nl.

Schrijf je in per mail via werkenbij@lievegoed.nl of kijk voor meer informatie op www.werkenbijlievegoed.nl.

Wat ik leerde over…advent

Wat ik leerde over…advent

Voor het eerst pak ik de kerststal uit die ik van mijn oma geërfd heb. Ik denk terug aan dat jaarlijkse magische moment in mijn jeugd, heel voorzichtig de porseleinen beeldjes uitpakken en neerzetten. De adventsperiode, het licht waar we in de duisternis op wachten en dat steeds sterker gaat schijnen.

Lees meer
Wat ik leerde over…Sinterklaas

Wat ik leerde over…Sinterklaas

Ik ben een aantal keren in het pietenpak gekropen op het KDC waar ik toen werkte. Voor mij minstens zo leuk als voor de kinderen. En ook handig dat ik de kinderen al ken, dat scheelt weer door schoorstenen zakken en over daken klauteren in de nacht.

Lees meer
Lievegoed in Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg

Lievegoed in Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg

Lievegoed staat in het Kwaliteitscompas Gehandicaptenzorg en daar zijn we trots op! Samen met elkaar kritisch naar jezelf als team kijken. Hoe kan de zorg die we bieden nog beter. De collega’s op onze locaties zijn afgelopen jaar enthousiast aan de slag gegaan met teamreflectie over ondewerpen die cliënten belangrijk vonden.

Lees meer