Informatie VG

Onze zorg en dienstverlening voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking is gericht op ontwikkeling en gelijkwaardigheid. Uw cliënt kan bij ons terecht met een indicatie voor zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met meervoudige beperkingen en verstandelijke beperkingen met bijkomende gedragsproblematiek.

Lievegoed geeft zorg- en hulpverlening op basis van het antroposofische gedachtegoed. Wij hebben dezelfde deskundigheid en gebruiken dezelfde methodieken als in de reguliere zorg. Maar wij bieden meer.

Onze zorg is gericht op ontwikkeling

Ieder mens heeft z’n beperkingen, capaciteiten en talenten. In de zorg en begeleiding gaan we steeds op zoek naar de volgende stap in ieders ontwikkeling, passend bij de leeftijd en de mogelijkheden. Er is veel aandacht voor de sociale omgeving en de lichamelijke gesteldheid. Met elkaar werken we aan een harmonieus leefklimaat waarin we de seizoenen beleven en onze jaarfeesten vieren. In het ritme van de dag staan contact met de natuur en ontwikkeling van kunstzinnige talenten centraal.

Verwijzen

Vul ons informatieformulier in voor uw cliënt. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Voor onze zorg is een geldige indicatie nodig.

Heeft u alle gegevens van uw cliënt om door te verwijzen? Vul dan ons aanmeldformulier in en stuur het naar ons op met de benodigde bijlagen.