Verwijzers

Lievegoed ambulante ggz biedt geestelijke gezondheidszorg voor patiënten met een psychische stoornis en/of verslavingsproblematiek. Wij bieden complementaire zorg. Dat wil zeggen; state of the art behandelingen binnen de GGZ (zoals CGT, EMDR, farmacotherapie) vullen wij aan met onze visie op positieve gezondheid en onze jarenlange ervaring met wat de antroposofische zienswijze hiervoor kan betekenen.

Informatie ambulante GGZ

Lievegoed specialiseert in het aanbieden van zorg aan cliënten met dubbel of triple diagnoses.

Alles voor verwijzers GGz

Informatie VG

Onze zorg en dienstverlening voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking is gericht op ontwikkeling en gelijkwaardigheid. Uw cliënt kan bij ons terecht met een indicatie voor zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met meervoudige beperkingen en verstandelijke beperkingen met bijkomende gedragsproblematiek.

Alles voor verwijzers VG

Verwijzen ambulante GGZ

Voor Lievegoed ambulante GGZ kunt u verwijzen via ZorgDomein. Geen ZorgDomein? Vul dan ons verwijsformulier in. Of bel ons aanmeldbureau (088) 3571510.

Direct verwijzen naar GGZ

Verwijzen VG

Vul ons informatieformulier in voor uw cliënt, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Voor onze zorg is een geldige indicatie nodig. Alle gegevens bijeen? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Verwijzen naar VG