Verwijzers

Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen dan het probleem dat hij of zij heeft. Daarom richten wij ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat. Dat is nou precies het onderscheid van Lievegoed. Wij zien de mens als een groter geheel. Daardoor komen we tot andere behandelmethodes. We kijken hierbij naar de gezonde kanten en gaan die stimuleren en versterken. Dat geeft ruimte. Er is meer in het leven dan dat ene probleem.

Informatie GGZ

Lievegoed biedt zowel basis GGZ als specialistische GGZ op verschillende locaties in het land. We behandelen psychische problematiek en bieden verslavingszorg. Ook voor een combinatie van die twee kunt u naar ons verwijzen. Ons aanbod bestaat uit ambulante behandeling verspreid over het land. Daarnaast bieden we mogelijkheid voor (kortdurende) opname voor zowel verslavingszorg als psychische problematiek.

Alles voor verwijzers GGz

Informatie VG

Onze zorg en dienstverlening voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking is gericht op ontwikkeling en gelijkwaardigheid. Uw cliënt kan bij ons terecht met een indicatie voor zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met meervoudige beperkingen en verstandelijke beperkingen met bijkomende gedragsproblematiek.

Alles voor verwijzers VG

Verwijzen GGZ

U kunt verwijzen via ZorgDomein. Geen ZorgDomein? Vul dan ons verwijsformulier in. Of bel ons aanmeldbureau 088 - 35 71 510

Direct verwijzen naar GGZ

Verwijzen VG

Vul ons informatieformulier in voor uw cliënt, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Voor onze zorg is een geldige indicatie nodig. Alle gegevens bijeen? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Verwijzen naar VG