Maatregelen Lievegoed in verband met het COVID-19 (Corona)virus
Update 25 juni 2020

De overheid heeft vergaande maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hieronder staan onze maatregelen voor cliënten en naasten. Wij nemen deze maatregelen voor de bescherming van de cliënten en onze medewerkers. Met de maatregelen proberen we zoveel mogelijk besmetting te voorkomen. 

De reguliere zorg is ook bij Lievegoed weer opgestart en de bezoekregeling is versoepeld.

Bezoekers

Bezoek aan cliënten
We volgen de versoepelde bezoekregeling van onze branchevereniging VGN: bezoek is lokaal afgestemd met de lokale cliëntenraden en is in principe weer mogelijk op afspraak. Op deze wijze kunnen wij er voor zorgdragen dat er niet teveel bezoek tegelijkertijd op een locatie aanwezig is. Volg hiervoor de berichten die u via de locatiecoördinator hierover ontvangt. In het algemeen blijft gelden:

Overig bezoek aan de locatie:

We kunnen alleen met elkaar de klus klaren; doe wat je kunt doen

We willen benadrukken dat de belangrijkste maatregelen die je kunt nemen heel simpel zijn. We motiveren cliënten en ook elkaar als medewerkers, naasten, bezoekers en vrijwilligers, om deze maatregelen ook te nemen. We vragen dat ook van u als u op onze locaties komt. Namelijk:

 Op de website van VGN is informatie over het coronavirus te vinden voor en over mensen met een verstandelijke beperking.