Begeleid werken

Mensen die een extra steun in de rug nodig hebben bij werk, bieden we een begeleide werkplek. In een veilige omgeving aan het werk gaan, met als doel door te stromen naar een werkplek. Begeleid werken kan in Haarlem en Wageningen.

Begeleid Werken Borgstichting

Mensen die een extra steun in de rug nodig hebben, bieden we op de Borgstichting een begeleide werkplek. Je kunt werken in de zorgimkerij, de tuin en de houtwerkplaats. Op de Borgstichting kunnen mensen kennismaken met de mogelijkheden die ze in zich hebben. We dragen bij aan het leefklimaat van de bijen, produceren bloemen en maken houten speelgoed, meubels en lijsten voor de verkoop.

Lees meer

Herstelwerkplaats | Haarlem

In een veilige omgeving aan het werk gaan, met als doel door te stromen naar een werkplek. De werkplaats De Kunst van Herstel biedt mensen met psychische kwetsbaarheid de mogelijkheid om dat te realiseren.

Lees meer

Hoge Born | Wageningen

Op de grens van Bennekom en Wageningen staat biologische behandelboerderij de Hoge Born. Je kunt bij ons terecht voor klinische-, ambulante- en poliklinische behandeling. Voor jongvolwassenen bieden we een speciaal behandelprogramma. Het leven en werken buiten bevordert herstel en ontwikkeling.

Lees meer