Ambulante GGZ Den Haag

Onze gespecialiseerde hulpverleners bieden behandeling voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met psychische problemen zoals depressie, angstklachten, (milde) persoonlijkheidsstoornissen of posttraumatische stressklachten. We bieden BGGZ en SGGZ, eventueel in samenwerking met onze kliniek in Bilthoven.

Ambulante GGZ Den Haag

Scheldestraat 120
2512 TG Den Haag

aanmelden
088 3571510 ma-vr van 08:00-12:00u

Voor wie

We zijn er voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met uiteenlopende problematiek: depressieve gevoelens, angstklachten, herstel na een psychose, burn-out klachten of psychosomtische klachten.

Mensen die bij ons komen hebben vaak moeite met het aanbrengen van structuur in hun dag of lopen vast in hun werk of studie.

Werkwijze

Je kunt bij ons terecht voor individuele en groepsbehandeling afhankelijk van jouw persoonlijke vraag.

Behandelaanbod op maat

Ieder behandeltraject wordt op maat gemaakt. Tijdens de intake bekijken we samen welke behandeling aansluit bij jouw specifieke hulpvraag. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Lichaam en geest in balans

Onze overtuiging is dat praten niet de enige weg naar herstel is. Daarom combineren we reguliere behandelingen vaak met kunstzinnige of lichaamsgerichte therapieën zodat zowel je geest als je lichaam in balans komen.

Bij alle behandelingen is er bijzondere aandacht voor het therapeutische milieu of de gemeenschap. Een prettige omgeving, het werken, het ervaren van gezonde en normale bezigheden en fijn contact met groepsgenoten vormen belangrijke elementen in onze behandelingen.

Wat je vraag ook is, bij Lievegoed kijken we met je mee naar een goed antwoord. Wil je weten of onze behandeling bij je past? Neem contact op voor meer informatie.

Onze visie

Positieve psychologie

Wij werken vanuit de visie: je bent meer dan je denkt! We kijken niet alleen naar je probleem of beperking, maar vooral naar wat je wel kan. We helpen je met het (her)vinden van je gezonde kanten om ook op de lange termijn balans in je leven te kunnen behouden.

Verbale en non-verbale therapie

We gaan er vanuit dat praten niet de enige weg naar herstel is. Daarom combineren we reguliere gesprekstherapieën, zoals EMDR of Seeking Safety met non-verbale therapieën, zoals kunstzinnige therapie of muziektherapie.

Medicatie en uitwendige therapie

Een psychische aandoening zien wij als een verstoring van het evenwicht in het hele lichaam. Om dit evenwicht te herstellen gebruiken we als aanvulling op reguliere medicijnen ook natuurlijke geneesmiddelen op basis van plantaardige, dierlijke of minerale substanties. Ook zetten we uitwendige lichaamsbehandelingen in die activerend of ontspannend werken.

Lees meer over onze visie